su kaçak tespiti Fundamentals Explained

Wiki Article

1997 den beri bu meslekteyim kalorifer doğalgaz temiz su pis su mekanik tesisat yerden ısıtma sistemi su kaçağı tesbiti ve tamiri işleri yapmaktayım işimde ehil ve titiz im

Evim 3 katlı tripleks villa. Evimin orta katında 3 oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir dilemma değildir.

Su kaçağı tamiri: Su kaçağının kaynağı tespit edildikten sonra gerekli onarımların yapılması.

Petek altında sürekli rutubet oluşuyorsa bu durum kalorifer borusunda su kaçağı olduğu anlamına gelebilir. Kalorifer borularında su kaçağı meydana geldiğinde aşırı bir belirti meydana gelmez.

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. Yoğun yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

Pis su tesisatının borularının daha geniş olması, kullanıma imkan veren en önemli detaylardan biridir. Kamera sayesinde herhangi bir yer kırılmadan tesisat kaçak tespiti yapılabilmektedir.

Binamızda su kaçağı var ama hangi dairede su sızıntısı olduğunu bilmiyoruz. Makinayla tespit edilmesi gerekiyor sanırım, acil fiyat verir misiniz?

su kaçağı tespit Son su tesisatçısı sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Parkelerde kabarma, parkelerin süpürgelik kısmında su birikintisi veya ıslaklığın olması, parkelere bastığınızda yumuşaklık hissediyor gibi durumlarda mutlaka parke altında su kaçağı vardır. Bu sonuca varıldı ise su sızıntısının nereden geldiğine ulaşmak gerekir.

 Şimdi ise teknolojinin yardımı ile yaşanılan sorunlar kolaylıkla çözülür hale gelmiş durumdadır. Kameralı cihazlar, su kaçağının olduğu yerde devreye girerek sorunlu tesisat ya da pimaş borusundaanında sağlanır ve hızlı bir şekilde tamiri yapılır.

Alanında en profesyonel cihazlarımız ve eğitimli su kaçağı tespiti personellerimiz ve kaliteli işçilik prensibimiz ile prestijinizden asla ödün vermeyiz. su kaçak tespiti twenty yılda büyük referanslar elde ederek, sektörde advertımızı duyurduk. Şimdiye dek bir tane şikayet bir tane sorunla karşılaşmadık. Sonunda kazanan ve akıllara kazınan olduk. Bizi tercih edenlerin memnuniyeti başarımızın kanıtıdır.

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the ideal YouTube working experience and our latest functions. Find out more

Akustik dinleme cihazını alırken dikkat edilmesi gereken konular arasında; cihazın sesi algılama kalitesi, ses su tesisatçısı netlik durumu, garanti süresi, frekans aralığı gibi konulara dikkat edilmelidir.

Manometre değerinde düşüş olursa en küçük desibeldeki suyun dahi sesini tespit eden akustik dinleme cihazı aracılığıyla su kaçağı dinlenir. Su kaçağı ufak bir çatlaktan sızıntı şeklinde ise ve sesi duyulmuyor ise temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik dinleme cihazı ile işlem tekrarlanır. Yapılan işlemin sonunda evdeki su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

Report this wiki page